Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Icardi maradna is, de hosszabbítani sem akar!

Az argentin sztárcsatár felesége, és egyben ügynöke, Wanda Nara a Canale5 televíziós csatorna Tiki-Taka című műsorának vendége volt, ahol mi másról kérdezhették volna, mint férje milánói helyzetéről.

Sokak szerint a képen látható Wanda Nara tehet az egészről (Kép: as.com)

Nara kisasszony sem segített megérteni a Milánóban történteket. A hosszas interjú általunk legérdekesebbnek vélt részeit gyűjtöttük össze.

Arról, hogy Icardi elveszítette a csapatkapitányi karszalagját az Internél:

“Ez valami olyasmi, mintha egy futballista lábát vágnák le. Mauro büszkén viselte mindig az Inter mezét, és soha nem gondolt a pénzre. Mindenki pontosan tudta, hogy mennyit is keres. Ha csupán a pénz érdekelte volna, már régen más döntéseket hozott volna. Büszkék voltunk arra, hogy ő a csapatkapitány. Különösen büszkévé tett bennünket, hogy a nagyszerű Javier Zanetti után Mauro lett a kapitány… Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet! Már csak azért sem, mert rendre kapcsolatban álltam a klub vezetőségével. Erre a Twitterről értesültem az egészről. Nagy meglepetés volt.”

A klubvezetésről:

“Az újságírók sok mindenről írnak. Ugyanakkor arról már kevesebbet, hogy a klubtól 3 nagyon fontos személlyel is tárgyalunk. Az Inter egy család. Mauro 120 gólt szerzett már ebben a mezben. Az hogy most játszik vagy sem, nem változtat azon, hogy szereti a klubot.”

Az új szerződésről, és arról, hogy Icardi távozhat-e a nyáron?

“Először is szögezzük le, hogy maradni szeretnénk az Internél. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy nem minden rajtunk múlik. Jelen állás szerint nincs szerződéshosszabbítás.”