Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho ismét Wengert “vette elő”

Ahogy az ismert a két menedzser legendának komolyabb múltja van egymással, Jose Mourinho többször is “összezörrentek” Arsene Wengerrel,mi több anno a Stamford Bridgen “tettlegességig” is fajultak a dolgok. Ám úgy fest ez már a múlté.

A jelenleg munkanélküli “Special One” ugyanis igen komoly dicséretet ejtett meg Arsene Wenger fele, aki tavaly vonult vissza az Arsenaltól.

Wenger hétfőn vehetett át Laureus World Sports Awards életmű díjat, ennek apropóján szólaltatták meg a portugál menedzsert aki elmondta, hogy mit is gondol valójában francia kollégájáról:

“Volt néhány epizódja a történetünknek, de én csak a saját nevemben tudok beszélni. Nagyon élveztem az egymás elleni “harcot”. De el kell mondjad, hogy az igazi tisztelet az mindig is megvolt iránta. “

“Rengeteg történelmi dolgot tett a futballban. A “verhetetlenek” egészen elképesztőek voltak . Az edzői filozófiája szintén, ami egy ilyen csapatot össze tudott hozni.”

“Azt kell mondjam, hogy a futball történelem egyik legjobb edzőjéről beszélünk.”

Meglepő (?) nyilatkozat ez Mourinhotól, annyi “csörte” után, ám ahogy akkor is sejtetni lehetett a színfalak mögött egészen más volt,  mint amit a felszín mutatott.