Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: angol válogatott támadó érkezhet

Az angol sajtó mai híre szerint az FC Barcelona illetékesei máris megtalálták azt a támadót, aki megfelelő pótlását jelenthetné az egyre zavarba ejtőbb formahanyatlást elszenvedő Luis Suáreznek.

Luis Suárez az egész szezont tekintve ugyan nem áll annyira rosszul a góltermeléssel (harminchárom tétmeccsen tizenhat gól és nyolc gólpassz), ám a találatai ritkán fontosak, jobbára a gólgazdag meccseken javítja a mutatóit. Az 32 éves uruguayi elszürkülése főleg a kiélezettebb Bajnokok Ligája-találkozókon érződik.

Állítólag a Barcánál máris dolgoznak azon, hogy megfelelő alternatívát találjanak a középcsatár-posztra, még ha a „harapós” támadó nem is mindig ott játszik. Úgy tudjuk, hogy a katalánok első számú nyári célpontja a Manchester United játékosa, Marcus Rashford lehet.

A még mindig csak 21 esztendős Rashford 2016 óta bizonyít a „Vörös Ördögök” nagycsapatában, és már 31-szeres angol válogatottnak is mondhatja magát. A manchesteri születésű csatárt 2020 nyaráig köti szerződés az Old Traffordra, azonban kivásárlási ára állítólag 100 millió eurónál is több lehet.