Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: nyert a City és a United, Lukaku ezúttal is duplázott

A hétközi fordulóhoz hasonlóan a szombati játéknapot is sikerrel vették a manchesteri csapatok az angol élvonalbeli bajnokságban  eredmények. 

Pep Guardiola együttesétől csupán egygólos győzelemre futotta, ahogyan szerdán is a West Ham ellen. A három pont begyűjtésének köszönhetően az égszínkékek ideiglenesen lépéselőnybe kerültek a Liverpoollal szemben  Jürgen Klopp fiai vasárnap lépnek pályára, az Everton lesz az ellenfél. A City részéről Kevin De Bruyne és John Stones is sérülés következtében hagyta el a pályát a Bournemouth otthonában.

A Vörös Ördögöknek sem volt könnyű összecsapásuk, ugyanis az első félóra végén hátrányba kerültek a vendég Southampton ellen. Ole Gunnar Solskjaer sem úszta meg kényszercsere nélkül, Alexis Sánchez hagyta el idő előtt a pályát. A második játékrészben Romelu Lukaku révén kétszer is vezetést szereztek a hazaiak, másodjára sikerült megőrizni az eredményt olyannyira, hogy a hosszabbításban még a Paul Pogba elhibázott büntetője is belefért. Lukaku ezen a héten négyszer is eredményes volt, ugyanis hét közben is két gólt szerzett.

Bournemouth Manchester City 01 (0-0).
Gólszerző: Mahrez.

Brighton Huddersfield 10 (0-0).
Gólszerző: Andone.

Burnley Crystal Palace 13 (0-1).
Gólszerzők: Barnes, ill. Bardsley (öngól), Batshuayi, Zaha.

Manchester United Southampton 3–2 (0-1).
Gólszerzők: Pereira, Lukaku (2), ill. Valery, Ward-Prowse.

Wolverhampton Cardiff 20 (2-0).
Gólszerzők: Jota, Jiménez.