Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sikeres volt az Inter elleni főpróba

Hétfő este Frankfurt győzelemmel zárult a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulója. A Düsseldorf elleni meccs a hajrában dőlt el

Düsseldorf – Frankfurt 0:3 (0:0)
G: – ill. Paciencia (48.), Haller (90+1., 91+3.)

Adi Hutter forgatta a csapatát, ennek apropója pedig az Inter elleni Európa-liga visszavágó volt. Így például Haller csak a padon kezdett, de végül a meccset a francia zárta le ráadásban lőtt duplájával. Ha valaki szimplán az eredményre néz, akkor az egy sima meccset sejtet, de nem volt az, a Düsseldorf végig meccsben tudott maradni. A Frankfurt zsinórban harmadik bajnokiját nyerte meg, és 2019-ben még mindig veretlen mint a bajnokságban, mind pedig az Európa-ligában.

Bundesliga, 25. forduló

Werder Bremen – Schalke 4:2
Bayern München – Wolfsburg 6:0
Freiburg – Hertha BSC 2:1
RB Leipzig – Augsburg 0:0
Dortmund – Stuttgart 3:1
Mainz – Mönchengladbach 0:1
Hoffenheim – Nürnberg 2:1
Hannover – Leverkusen 2:3

A tabella élén őrségváltás történt, avagy 6:0-ás sikerével a Bayern München már jobb gólaránnyal bír, mint a Borussia Dortmund, akinek nemrégiben elfogyott az előnye. A BL-indulást érő helyeként nagy a küzdelem, az egyik pozícióra a Frankfurt is igényt tartana. HA most zárulna a bajnokság, akkor viszont az RB leipzig mellett a Mönchengladbach szurkolói lennének boldogak. Mindenképpen meg kell említeni a Schalke 04 vesszőfutását, avagy a gelsenkircheni kékekkel újfent felmosták a padlót, a csapat pedig a kiesőzóna elől menekül.

A bajnokság aktuális állása

Ahogyan a bajnokságban, úgy a góllövőlistán is sok a nyitott kérdőjel, avagy Lewandowski vezet, de a Frankfurt és a Dortmund játékosai szorosan ott vannak az üldözőbolyban.

A góllövőlista élmezőnye