Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar miatt kellett magyarázkodnia a Barca középpályásának

A  Lyon elleni BL-nyolcaddöntő visszavágója előtt Arthur állt a sajtó rendelkezésére a Barcelonából. A brazil játékosnak a meccs mellett Neymarról is szót kellett ejtenie. 

Forrás: barcablaugranes.com

A Barcelona brazil középpályása, Arthur magyarázkodni kényszerült, méghozzá Neymar miatt. A játékos még februárban szenvedett combsérülést, azonban ez sem tántorította el attól, hogy Párizsba utazzon Neymar születésnapi bulijába. Sokan nehezteltek emiatt a középpályásra, főleg, hogy a Barcelona igen nehéz időszak elé nézett, és szükségük lett volna a segítségére. Arthur most élt a lehetőséggel, és bocsánatot kért a rossz döntése miatt.

Azt hiszem, tévedtem, amikor elmentem a buliba. Előfordul az ilyen az életben: néha tévedsz, néha igazad van. Nagyon ott akartam lenni a partin, de elég érett vagyok ahhoz, hogy felelősséget vállaljak a tetteimért, hiszen tudtam, mit csinálok. Bocsánatot kérek, ha bárkit megbántottam.”

Arthur a Real Madrid elleni bajnoki mérkőzésen már pályára tudott lépni, és minden bizonnyal ma este ott lesz a Lyon ellen a Camp Nouban a BL-ben.

Neymar és Arthur a születésnapi partin: