Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő! Ronaldo nélkül nem megy!?

A Juventus csapata elszenvedte első vereségét az olasz bajnokság (Serie A) 2018-2019-es kiírásában, miután Cristiano Ronaldo emlékezetes távollétében 2-0-ra kikapott a Genoa vendégeként…

A portugál világsztár pihentetés céljából nem került be a Juventus meccskeretébe a Genoa ellen, amely hatalmas meglepetésre a Cristiano Ronaldo nélkül két második félidei találat jóvoltából 2-0-s vereséget szenvedett a Serie A vasárnap déli találkozóján, miután a volt Juve-játékos Stefano Sturaro és a veterán Goran Pandev egyaránt betalált ellenük.

Massimiliano Allegri együttese az idei kiírás 28. fordulójában mindössze az első vereségét regisztrálta, emellett jelenleg csupán három döntetlen csúfítja mérlegüket, de továbbra is utcahosszal vezetik a bajnokságot a kanyarban sem lévő Napoli előtt.

A hétközi fenomenális BL-továbbjutás után a torinói sztárcsapat játékosai mintha nem tudtak volna kellően rápörögni a középcsapat elleni bajnokira, így 2018. április 22. óta először veszítettek el újra mérkőzést a Serie A-ban, akkor a Napoli győzte le őket.

Az olasz bajnoki rangadókat mostanság közel tökéletes mérleggel abszolváló Juventus számára nem egyszer a Genoa bizonyult mumusnak: két idénnyel ezelőtt kikaptak tőlük 3-1-re a Marassiban, tavaly pedig 2-0-s hátrányból felvállalva tudtak diadalmaskodni ellenük, ezúttal pedig újra fennakadtak a Grifonin…