Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas még egy ideig a Porto kapusa marad – hivatalos

A portugál bajnokságban szereplő FC Porto csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy szerződést hosszabbítanak Iker Casilasszal. 

Forrás: espn.com

Az FC Porto a klub hivatalos oldalán közölte, hogy Iker Casillas aláírt egy szerződéshosszabbítást, amely alapján 2021-ig lesz a portugál csapat játékosa. A spanyol kapus májusban tölti be a 38-at, így még 40 évesen is folytathatja a profi karrierjét. Casillas állítólag először csak egy évet akart hosszabbítani, de Antonio Pinto da Costa, a klub elnöke végül rábeszélte, hogy maradjon még egy évet. A spanyol hálóőr azt is elárulta, hogy a Portóból fog visszavonulni.

Ha továbbra is száz százalékot tudok nyújtani az edzéseken és a meccseken, és ha tovább küzdhetek a célokért a csapattársaimmal, akkor semmi ellenvetésem a folytatást illetően, főleg, mert nagyon hálás vagyok a városnak és a klubnak. Nyilvánvalóan az FC Portóban fejezem be a pályafutásomat.”

Casillas 2015-ben távozott a Real Madridból, ahol egész életében focizott. A spanyol kapus mindent megnyert, amit csak lehetett csapat és válogatott szinten is. A Portóval jelenleg harcban van a portugál bajnoki címért, amit Casillas már egyszer elnyert a 2017/18-as szezonban.