Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb lehetőség az Atlético sztárja előtt – sajtóhír

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, az FC Barcelona csapata ismét arra készül, hogy megpróbálja megszerezni Antoine Griezmannt az Atlético Madridtól, miután a világbajnok támadó az idei gyengébb eredmények hatására nem elégedett csapatával, azonban kihívóval is szembe kell nézniük a katalánoknak…

Az AS riportja értelmében a Paris Saint-Germain ugyancsak esélyes lehet Antoine Griezmann leigazolására, amennyiben a francia sztárcsapat a várakozásoknak megfelelően eladja Neymart és/vagy Kylian Mbappét az előttünk álló, nyári átigazolási időszak során.

A 27 éves támadó a Real Sociedad korosztályos csapataiban nevelkedett, majd a baszkok első csapatát erősítette 2009-től egészen a 2014-es, Atléticóhoz való szerződéséig, tehát a La Ligán kívül sosem játszott még másik bajnokságban. A “Matracosoknál” jelenleg az ötödik szezonját tölti, ezidáig 130 gólt szerzett a fővárosi együttes színeiben.

A spanyol lap szerint a PSG készen állhat kifizetni az Atlético számára a francia kiválóság szerződésében rögzített, 200 millió eurós kivásárlási árat.