Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vinicius Junior: “Megnyerhetem az Aranylabdát”

Első spanyol interjúját adta a Real Madrid 18 éves brazil tehetsége, Vinicius Junior, aki azon kívül, hogy elárult néhány titkot az átigazolásával kapcsolatban, megosztott egy távlati tervét is a nyilvánossággal.

Forrás: AS

Vinicius Junior a spanyol Cadena SER rádiócsatornának adott egy hosszabb interjút, ami ráadásul az első nyilvános beszélgetése is volt Spanyolországban. A 18 éves brazil támadó a szezon második felében berobbant a felnőtt csapatba, ám jelenleg sérüléssel bajlódik, és legkorábban csak májusban térhet vissza a pályára.

Az interjúban Vinicius elárulta, hogy a Barcelona is erősen érdeklődött iránta, de számára a legjobb opció a fővárosi klub volt. Emellett viszont arról is megkérdezték, hogy egyszer megkaphatja-e az Aranylabdát, és kiderült, hogy vannak erre vonatkozó tervei.

“Természetesen szeretném megnyerni az Aranylabdát, de majd amikor 25-26 éves leszek, és éppen a csúcson vagyok. Már most is a legjobbakkal játszom együtt, és még csak 18 vagyok. Ha majd 26 évesen is itt fogok játszani, továbbra is a legjobbakkal, akik segítenek nekem a pályán, akkor szerintem megnyerhetem.”

Vinicius Junior érkezését 2017-ben jelentették be 45 millió euróért, de csak 2018 nyarától játszik a Real Madridban. Azóta a felnőtt csapatban minden sorozatot figyelembe véve 28 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.