Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Maradni szeretnék, de meglátjuk mi történik!”

Ahogyan már többször is megfogalmaztuk, mozgalmas nyár elé néz a Real Madrid. A spanyol sportsajtó meg is tesz mindent annak érdekében, hogy a blancók játékosainak jövőjét járja körül.

(Kép: marca.com)

A Radio Gaceta adásában a vendég Lucas Vázquezt kérdezték a jövőjéről. A spanyol szélső készségesen válaszolt is, még ha némi kétségek között is hagyta a blancók szurkolóit.

“2021-ig szerződésem van a Real Madridnál. Ha csak rajtam múlna, maradnék, d meglátjuk mi történik. Senki nem tudhatja ugyanis előre a dolgok alakulását.” – Így a 27 esztendős játékos, akit Eden Hazard és Paul Pogba esetleges érkezéséről is megkérdeztek.

“Minden évben ugyan az játszódik le. Arról beszélünk, hogy mely játékosok távozhatnak, és kik érkezhetnek a helyükre. A legjobb játékosok kétségkívül a Real Madridban akarnak futballozni. Eden Hazard pedig az egyik legjobb!” – Fogalamzott Lucas Vázquez, megjegyezve azt is, hogy  szerint Pogba egy “igen érdekes igazolása lenne a klubnak”.

“Nehéz szezon volt az idei. Azt hiszem a döntő pillanatokban nem volt szerencsénk sem, nem úgy, mint az elmúlt években.” – Foglalata még össze Vázquez röviden a blancók idei szezonját.