Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt a Lipcse sztárjának jövője!

Egyre inkább hivatalosnak tűnik, amit már hosszabb ideje sejteni lehetett, nevezetesen hogy a Red Bull Leipzig legértékesebb játékosa a nyáron el fogja hagyni a Bundesliga harmadik helyén tanyázó, s két magyar légióst is foglalkoztató lipcsei alakulatot…

A Red Bull Leipzig klubelnöke, Oliver Mintzlaff a minap megerősítette, hogy Timo Werner nem hosszabbít szerződést a csapattal, így a német válogatott tehetséges csatára minden bizonnyal nyáron távozik a klubtól.

A 23 éves csatár szerződése jövő nyáron jár le a Red Bull Leipzignél, és a korábbi német lapértesülések szerint a Bayern  München, a Borussia Dortmund és a Liverpool is nagyon szívesen látná őt a folytatásban – ezzel egybecsengnek a mostani híresztelések, ugyanis a legtöbben ezt a három csapatot jelölik meg Werner lehetséges új klubjaként.

Werner 2016-ban a VfB Stuttgarttól igazolt a lipcseikhez, ahol immár a harmadik szezonját tapossa, és amíg az első két idényt 21-21 találattal zárta, addig a 2018-2019-es kiírásban már 14 gólnál jár. Aktuális piaci értékét 65 millió euróban állapítja meg a mértékadó Transfermarkt portálja.