Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pellegrini: “videóbíróval győztünk volna”

A chilei tréner azonban a vereség ellenére nagyon elégedett csapatával.


Manuel Pellengrini higgadtan fakadt ki a bírói tévedésekre és szerinte, ha lett volna VAR, akkor legyőzték volna a Manchester Unitedet. A West Ham 2-1-es vereséget szenvedett az Old Traffordon.
Az első játékrészben Felipe Anderson gólján jogtalanul vették el a kalapácsosoktól, valamint Snodgrass a tizenhatoson kívül szabálytalankodott Juan Matával szemben, a Manchester első gólját eredményező büntető előtt. A második félidőben, a Vörös Ördögök győztes gólját érő tizenegyes előtt Martal lesen kapta a labdát. Így érthető a chilei tréner kifakadása.

“Nem is tudom elmondani, hogy maradtunk pont nélkül. Számomra boldogság volt nézni az Old Traffordon mutatott játékunkat. Remekül játszottunk, de nem volt szerencsénk, amiért vereséggel távoztunk. Nem akarok a játékvezetőkre panaszkodni, mind a három szituáció nehéz eset volt. Felipe Anderson csak néhány centivel nem volt lesen, a videóbíróval megadták volna a gólját. A második gólnál Rashford a labdába ért, ezért Martialnál be kellett volna húzni a lest. A góloknál mi is hibákat vétettünk, nem akarom a bírókat okolni a vereség miatt, de a VAR-ral megvertük volna a Manchester Unitedet” – fakadt ki Pellegrini.

Pellegrini 2018. május 22-e óta a West Ham United edzője. A csapat mutatott játékával a vezetőség és a szurkolók is elégedettek, még ha az eredmények nem is mindig jönnek.