Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U18: a magyar válogatott kitömte az olaszokat!

Nagyarányú győzelmet aratott a Bene Ferenc által felkészített magyar U18-as válogatott az olaszok ellen. A két csapat felkészülési meccsén a mieink négyszer találtak a hálóba az első játékrészben, ezzel eldöntve az összecsapást.

Az örmények 3:0-ás, majd 5:0-ás legyőzése után az olaszok ellen is megmutatta a magyar U18-as korosztály, hogy mire képes. A találkozón duplázott a Haladás kiválósága Tóth-Gábor, valamint egy-egy gól helyezett el a kapuban a Honvédos Cipf Dominik, valamint a Salzburgban nevelkedő Bukta Csaba. A mérkőzést Telkiben játszották.

Magyarország – Olaszország 4:0 (4:0)
G:
 Tóth-Gábor (26., 36.), Bukta (34.), Cipf (39.)

Magyarország: Kiss Ágoston – Huszti András (Lakatos Benjámin, 89.), Szűcs Kornél, Varju Benedek (Farkas Marcell, 89.), Kalmár Olivér (Körmendi Kevin, 89.) – Nyári Patrik, Kocsis Bence Máté (Szabó Bálint, 82.) – Skribek Alen (Hidi Sándor, 72.), Cipf Dominik (Kovács Máté, 46.), Bukta Csaba (Kapronczai Gergely, 82.) – Tóth-Gábor Kristóf (Beke Péter, 72.)

“Felkészültünk az olaszok játékából, tudtuk, hogy nagyon szűken kell védekeznünk, folyamatosan nyomás alá kell helyeznünk a labdás játékosokat. Biztos voltam benne, hogy előrejátékban van annyi kvalitás a csapatban, hogy lesz esélyünk a gólszerzésre, és ez be is igazolódott. Gratulálok a játékosoknak, bebizonyították, hogy maximális koncentrációval és győztes mentalitással bármire képesek, és gratulálok a stábomnak, valamint a játékosokat felkészítő klubedzőknek is. Ez a győzelem erőt adhat a csapatnak az előtte álló további kemény munkára.” – értékelt Bene Ferenc, az U18-as válogatott felkészítő edzője”