Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter viheti a MU mellőzöttjét – sajtóhír

Egyre inkább kifelé áll a szénája a Manchester United szebb napokat is megélt, mellőzött támadójának, és a legfrissebb lapértesülések szerint már egy komoly kérője is akad…

A The Independent aktuális riportja értelmében az Inter csapata készen áll megvásárolni Alexis Sanchez játékjogát a Manchester United együttesétől, miután a mellőzött chilei támadó heti 500 ezer fontos fizetése a legtöbb klubot elriasztja bármiféle üzlettől.

A 30 éves csatár a 2018. januári megszerzése óta írd és mondd mindössze 5 találatot szerzett a “Vörös Ördögök” alkalmazásában, mellyel messze alulmúlt minden várakozást, ráadásul időről időre különféle sérülésekkel bajlódik. Jelenleg is harcképtelen és könnyen lehet, hogy az aktuális szezonban már nem is fog pályára lépni, így a legtöbb sajtóforrás szerint biztosra vehető, hogy a MU nem tart igényt rá a továbbiakban és nyáron túl szeretne adni rajta, ő pedig a játéklehetőség érdekében mindenképpen új klubot keres.

Sanchez számára egyébként nem lenne idegen Olaszország, hiszen karrierje első szakaszában, 2008 és 2011 között három szezont húzott le a Serie A-ban, még az Udinese színeiben.