Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola portugál tehetségekre utazik

A Sky Sport jelentése szerint hamarosan Portugáliába utazik egy olyan tárgyaló különítmény, amelynek feltett szándéka, hogy két portugál kiválóság is a Manchester Cityt erősítse a következő idénytől. A két célpont pedig nem más, mint a Sporting csapatkapitánya, Bruno Fernandes, illetve a Benfica szupertehetsége, Joao Félix.

A Premier League újbóli megnyerésével a minimálisan kitűzött cél kapujában ácsorog a Manchester City együttese. A “Kékek” számára persze fontos lett volna a jó nemzetközi szereplés is, ám jó eséllyel a BL-bukta ellenére már a sarkon figyel egy angliai triplázás. A vezetőség persze így is elégedett lehet a Guardiola-csapat teljesítményével. Ám állítólag maga a maximalista katalán szakember a legkritikusabb saját magával szemben, így a tulaj pénzét nem sajnálva igyekszik az új átigazolásokon dolgozni.

Értesüléseink szerint a futballvilág egyik legkeresettebb kincsének számító Joao Félix a novemberben esedékes 20. születésnapját már egy topliga topklubjában fogja ünnepelni. Ez a klub pedig jó eséllyel az a Manchester City lesz, ha hinni lehet a pletykáknak. Sőt, a Sky arról ír, hogy Bernardo Silva egyből két honfitársat is kaphat a nyáron, lévén Bruno Fernandes érkezhet a Sportingtók. A lisszaboniak 25 esztendős kapitánya viszont alapból hatalmas, rögzített kivásárlási árral rendelkezik: 100 millió euró.

Fejlemények hamarosan!