Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékost igazolna Barcelonából a Tottenham! – sajtóhír

A Sport információi szerint a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Tottenham Hotspur két játékost is szeretne igazolni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelonától…

A spanyol napilap értesülései alapján a Tottenham Hotspur megszerezné André Gomes és Malcom játékjogát is a nyári transzfer időszak folyamán. A portugál válogatott középpályást 30 millió euró ellenében csábítaná magához a BL-fináléba jutott londoni gárda, aki jelenleg az Evertonban futballozik kölcsönben. A katalán gárda állítólag nem marasztalja Gomest, s megfelelő ajánlat esetén hajlandó lenne végleg értékesíteni a középpályást a Barca. Malcom pedig ugyan tavaly nyáron csatlakozott a Barcelonához, de nem túl sok játéklehetőség miatt nem elképzelhetetlen, hogy idén távozni fog. 

André Gomes természetesen az aktuális idény folyamán került fel a Tottenham Hotspur radarjára teljesítményének köszönhetően. A portugál válogatott középpályás 24 mérkőzésen lépett pályára a Premier League-ben, az Everton színeiben. Malcom játékjogát a Barcelona gyakorlatilag az utolsó pillanatban csent el az AS Roma elől. A brazil támadó valószínűleg jobban járt volna, ha végül az olasz fővárosban köt ki. A szezonban csupán 21 tétmérkőzésen jutott szóhoz Malcom, ezeken pedig 4 gólt szerzett.