Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Juve otthonából csent pontot az Atalanta! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 37. fordulójában a Massimiliano Allegri által irányított Juventus a Gian Piero Gasperini vezette Atalantát fogadta…

Pontot csent a Juve otthonából az Atalanta, így a hétközi Olasz Kupa döntő egyik résztvevője fellépett a tabella harmadik helyére. A bergamói alakulat tehát továbbra is nagyon közel áll ahhoz, hogy a következő idénytől ott legyen a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az első félidőben itt is – ott is akadtak lehetőségek, de elsődlegesen inkább a vendégek akarta érvényesült. Ez megmutatkozott gólban is, hiszen a 33. percben egy szögletet követően Ilicic révén megszerezte a vezetést Gasperini csapata. A játékrész hátralevő részében már nem született több gól, így a folytatást előnyből várhatta az Atalanta. 

A fordulást követően feljavult a Juventus játéka, illetve Allegri két védőjét is lehozta (köztük a búcsúzó Andrea Barzaglit), s támadókat küldött fel a helyükre. Ez később kifizetődött, hiszen a 80. minutumban a csereként beállt Mario Mandzukic góljával egyenlített a hazai együttes. A ráadásban Bernardeschi követett el egy rendkívül durva szabálytalanságot, melyet a játékvezető rögtön piros lappal “jutalmazott”. 

Juventus – Atalanta 1-1 (0-1)
Helyszín: Allianz Stadion, Torino
Gólszerzők: Mandzukic(80.) ill. Ilicic(33.)
Kiállítva: Bernardeschi(90+2.) ill.

Juventus: Szczesny – Cancelo, Barzagli(Mandzukic 61.), Bonucci, Alex Sandro(Bernardeschi 46.) – Emre Can, Pjanic, Matuidi(Kean 85.) – Cuadrado, Dybala, C. Ronaldo. Menedzser: Massimiliano Allegri. 

Atalanta: Gollini – Hateboer, Djimsiti, Masiello – Castagne, De Roon, Freuler, Gosens(Mancini 62.) – Papu Gomez(Pasalic 74.) – Ilicic(Barrow 78.), Zapata. Menedzser: Gian Piero Gasperini. 

Videó hamarosan…