Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund újabb támadót igazolna a Barcából

A BVB Paco Alcácer után egy másik nélkülözött játékost szerződtetne a katalán együttesből, akinek a távozása biztosra vehető, ha az Atlético Madridtól távozó Griezmann a gránátvörös-kék csapatnál köt ki.


Angol és spanyol sajtóhírek tudni vélik, hogy a Borussia Dortmund is bejelentkezett a Barcelona kegyvesztett szélsőjéért, Malcom Oliveiráért. A 22 éves játékos egy éve érkezett a spanyol gigászhoz, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, igaz ehhez nem is kapott elég lehetőséget Valverde mestertől, hogy bizonyítani tudja. A brazil válogatottat is megjárt támadó csalódott a kevés játékperc miatt, azonban többször is lenyilatkozta, hogy küzdeni fog a helyéért és marad a csapatnál, viszont az idény végeztével úgy néz ki, hogy ez az álláspontja már korántsem biztos. Malcomért érdeklődik többek között az Inter, a Tottenham, vagy az Arsenal is, de ezek egyelőre csak gyengéd tapogatózások. A szélső jövője akkor pecsételődhet meg végleg, ha a Barcelonával összeboronált Antoine Griezmann is a csapathoz szerződik. A Dortmund a nyáron Chelsea-hez távozó Christian Pulisic helyére igazolná le az ígéretes brazilt.

Malcom a 2018/19-es idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 23 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 4 találatot és 2 gólpasszt jegyzett. Mindössze 1023 percet töltött a pályán a 22 éves szélső.