Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztárcsapat hívja, távozik a Fradi edzője?

Miközben több labdarúgó, így többe között Davide Lanzafame, Varga Roland és Böde Dániel sorsa is a levegőben lóg, távozhat a vezetőedző Szergej Rebrov is. Az ukrán sportsajtó legalábbis erről cikkez… 

A török élvonalban szereplő Besiktas keresi Senol Günes utódját, a vezetőedzői posztra pedig a korábbi Real Madrid játékos Guti mellett a Ferencváros trénere is esélyes. Az ukrán sajtó arról ír, hogy nem csupán a kapcsolatfelvétel, de a részletek egyeztetése is megkezdődött. A török klubot az sem tántorítja el, hogy az ukrán szakembernek élő szerződése van a magyar bajnokkal.

Rebrov stabilitást hozott, és könnyen lehet, hogy amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozik is – “A Besiktas és Rebrov között már folynak a tárgyalások a szerződés részleteiről” – írja a NizhynNews.

A korábban felmerülő pletykákat egyébként Rebrov hárította, persze erre azt is lehet mondani, hogy adott egy diplomatikus sablonválaszt – “Szerződésem van itt, szeretek itt dolgozni, boldog vagyok, hogy a Ferencváros része lehetek, küzdeni fogok a további sikerekért.”

A korábbi Dinamo Kijev és Al-Ahli tréner eddig mindössze 35 mérkőzésen ült a zöld-fehérek kispadján, és 2,11 pontos átlagot tudhat magáénak. Mérlege 23 győzelem, 5 döntetlen és 7 vereség, 72 rúgott és 28 kapott gól.