Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ból igazolna csatárt a Dortmund! – sajtóhír

A Goal.com információi szerint a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund szívesen soraiban tudná az Atalanta gólvágóját, Duvan Zapatát…

A Goal.com értesülései alapján Duvan Zapata felkeltette a Borussia Dortmund érdeklődését. A kolumbiai csatár remek teljesítményének köszönhetően valósággal berobbant az aktuális idényben. Zapata a Sampdoriától került kölcsönbe az Atalantához, de a bergamói alakulatnak opciós joga van arra, hogy végleg megvásárolja a genovai gárdától. Amennyiben a csapat él is a lehetőséggel, elég nagy arra az esély, hogy sokáig nem marad egy ilyen szezon után Bergamóban.

Duvan Zapata a Sampdoria és az Atalanta mellett megfordult a Napoli és az Udinese színeiben is. A Napolit kivéve mindegyik klubnál alapembernek számított, de egyedül csak az Atalantában tudott ilyen kiugró szezont produkálni. Zapata a Serie A aktuális idényében 36 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 22 gólt szerzett. Ezt a számot még növelheti, mivel van még egy forduló hátra a bajnokságból. Zapata egyébként rendkívül döcögősen kezdett Bergamóban, ám decemberben magára talált, s onnantól kezdve valósággal ontani kezdte a találatokat.