Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-döntő: Idén sincs hiány hihetetlen történetekben! – Videóval

Megszokhattuk, hogy egy Bajnokok Ligája döntő szűrokolói szempontból is tartogat elképesztő történeteket. Idén sincs ez másképp!

(Kép: as.com)

Egy liverpooli fiatalember, Simon Wilson miután jegyhez jutott a madridi döntőre, nagy bajba került. Szembesült azzal, hogy egy retúr repülőjegy a spanyol fővárosba nagyjából 800 fontba, körülbelül 300.000 forintba kerülne.

Mivel sokallta ezt az összeget, de szeretett csapata fináléjáról természetesen semmiképpen sem akart lemaradni, addig-addig keresett egy használt autót, amíg rátalált egy 45 (!) fontot érő (kb. 16.000 forint) ósdi Skoda Favorit GLXI-re.

Az egyébként bloggerként is tevékenykedő fiatalember végig közvetítette az utazást, amelyre vele tartott szintén Liverpool szurkoló testvére, Ben, de egy bejelentkező Tottenham drukkert is magukkal vittek.

Apró szépséghiba, hogy a Csatornán jártak, amikor a Skoda megadta magát, így vonattal kellett folytatniuk az útjukat.

“Működött az ötlet. A problémák miatt ráérünk majd aggódni a meccs után.” – Nyilatkozta mindezt Simon már Madridból, akinek örökké emlékezetes marad ez az utazás, hát még ha a Liverpool felér Európa csúcsára!

Részlet a Youtube-közvetítésből (angolul tudók előnyben):