Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékos távozhat a PSG-ből

Könnyen lehet, hogy Neymar és Kylian Mbappe mellett vagy épp helyett egy újabb játékos távozhat a Paris Saint-Germain csapatából. 

Képtalálat a következőre: „dani alves psg”

Forrás: AS

Dani Alves 2017 óta a PSG játékosa, szerződése pedig most június 30-án jár le. A brazil hátvéd az angol Yahoo Sportnak adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy csalódott a párizsi klubban, mert nem teljesültek azok a célok, amelyeket kitűztek maguk elé, és itt nem titkoltan a Bajnokok Ligája győzelemről beszélt.

“Imádom az embereket a PSG-nél, azokat, akik törődnek a klubbal és részesei a csapatnak. Azonban szigorúan sportszakmai szempontból nem igazán értük el az elvárt eredményeket, és nekem egy olyan csapatra van szükségem, ahol tudják, hogyan kell versenyképesnek lenni és hogyan érhetik el a kitűzött célokat. Jelenleg nem tudom, hogy mi fog történni. A jövőm azon múlik, hogy milyen ajánlatot tesznek le elém.” 

A versenyképesség mellett más problémája is van Alvesnek. A PSG a hírek szerint hosszabbítana a 36 éves brazil védővel, aki állítólag mindenképpen 2 éves szerződéshosszabbítást szeretne, de a klub csak 1 évvel toldaná meg a kontraktusát.