Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Dembélé a Neymar-ügy kulcsa

Tegnap ugyan még azt írtuk, hogy Ousmane Dembélé felkeltette a Bayern München érdeklődését, ám könnyen lehet, hogy mégsem a német bajnokság egyeduralkodójánál fog kikötni a világbajnok szélső.

A Barca vezetői állítólag megálmodták, hogy a brazil Neymar visszatéréséhez vezető út bizony Dembélé „testén” át vezethet. Úgy tudjuk, hogy a katalán főnökök a huszonegyszeres francia válogatott támadót is adnák a Paris Saint-Germainnek korábbi játékosukért. Ugyanis a nemzetközi transzferhírek szerint szinte biztosra vehető Neymar második barcelonai karrierje, igazából már csak az átigazolás létrejöttének mikéntje a kérdés.

A tegnapi információk szerint Neymar szerződtetésébe a FIFA is beleszólhat, ami mellett akár el is törpülhet a PSG ágálása, a távozásról álmodozó primadonna ügyében. Ám a párizsiak patrióta érzelmű szurkolói alighanem örömmel nyugtáznák, hogy egy túlfizetett sztár helyett egy hazai játékos igyekezne sikereket elérni. Dembélé véleménye egyelőre nem ismert, bár a sérülékeny futógép alighanem szívesen csatlakozna a francia bajnokhoz, kiváltképp, hogy jó eséllyel érzékenyen érintené játékperceit Neymar esetleges „hazatérése”.