Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szörnyű hírt osztott meg Nainggolan felesége

Az Inter sztárjának Radja Nainggolannak a felesége, Claudia Lai az  Instagram-oldalán jelentette be egy megható üzenet keretein belül, hogy daganatot diagnosztizáltak nála, és hamarosan megkezdi a kemoterápiát. 

A belga sztárfocista roppant megosztó személyiség, de vannak dolgok, amik nagyobbak és túlmutatnak a focin, a szimpátián és a rivalizáláson. Úgy gondoljuk, hogy minden sportbarát nevében állíthatjuk, hogy szurkolunk a családnak és Claudiának, hogy élete harcát sikeresen vívja meg. A pár 2011-ben házasodott össze, és azóta két gyerekük született, Aysha és Mailey.

„Már egy hónapja, hogy arra gondolva kelek fel reggelente, hogy ez csak egy rémálom. – kezdi Instagram-bejegyzését Claudia– Egy hónapja, hogy reggel felkelek, és rájövök, hogy egy rémálomban élek. Reméltem, hogy ez a nap annyira későn jön el, amennyire csak lehet, de nem így történt. A napok elszálltak, ahogyan a boldogságom is. Mától új fejezet kezdődik az életemben, a kemoterápiáé. Ki gondolta volna, hogy egyszer az életében félek majd új napot kezdeni, és a félelem enyhe kifejezés?”

„Mit mondhatnék ennyi könny után? Eljött az idő, hogy harcba szálljak ez ellen a csúnya szörny ellen. Szívem mélyéből mondok köszönetet a családomnak és a barátaimnak, akik segítettek, hogy az elmúlt hónapot a lehető legjobb módon kiélvezhessem, és megadtak a számomra minden szükséges erőt és pozitivitást, hogy szembenézzek mindezzel. Ezenfelül hatalmas kitartással tudták kezelni a hangulatváltozásaimat. Sok szerencsét kívánok mindenkinek, aki ugyanilyen rémálmon megy keresztül.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E’ da 1 mese che mi sveglio la mattina sperando si tratti solo di un incubo.. è da 1 mese che mi sveglio la mattina e realizzo di vivere dentro ad un incubo. Ho sperato che questa giornata arrivasse il più tardi possibile ma non è stato cosi.. le giornate sono volate e con loro anche la mia allegria.. da oggi inizierò un nuovo percorso della mia vita.. la CHEMIOTERAPIA. E chi lo avrebbe mai detto che Claudia per una volta nella vita avrebbe avuto PAURA di iniziare una nuova giornata.. paura è dire poco.. che dire, dopo secchiate di lacrime versate, è ora di andare a combattere questa brutta bestia 🧟‍♂️🔫 ringrazio con tutto il cuore ❣ la famiglia e gli amici che mi hanno aiutata a vivere al meglio questo mese di relax dandomi tutta la forza e la positività necessaria ad affrontare tutto…ma soprattutto hanno saputo gestire ogni mio malumore (con un alto livello di sopportazione) IN BOCCA AL LUPO 🐺 A ME E A TUTTE LE PERSONE CHE STANNO VIVENDO IL MIO STESSO INCUBO.. 🤞🎀 #nonperderemaiilsorriso

✨🔮✨ℂℒᎯUⅅℐᎯ 𝒩𝒶𝒾𝓃𝑔𝑔𝑜𝓁𝒶𝓃 ✨🔮✨ (@claudia_lai_nainggolan) által megosztott bejegyzés,