Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves: Irány a Premier League!?

A Copa Américán remekelő Dani Alves továbbra sem talált csapatot magának, ám korábbi klubja, az FC Barcelona mellett immár a Premier League élmezőnye is felsorakozott a szolgálataiért…

Egybehangzó szigetországi lapértesülések szerint az elmúlt évad végeztével a Paris Saint-Germain csapatától lejáró szerződése miatt távozó Dani Alves kegyeiért immár az angol bajnokság (Premier League) néhány komolyabb nevű csapata is beállt a sorba.

A futballtörténelem legtöbb trófeáját elhódító játékosát a Manchester Cityt irányító Pep Guardiola nagyon szívesen újra a soraiban tudná, hiszen jól ismeri még a Barcelonánál eltöltött sikeres esztendőkből, ráadásul a brazil bekk korábban már lenyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben, ahonnan City mellett még az Arsenal és a Tottenham ugyancsak nyitott a szerződtetése iránt.

A 36 esztendős brazil sztár az utolsó két évet a PSG alkalmazásában játszotta végig, ahol 73 összecsapáson lépett pályára és ezeken a mérkőzéseken nyolc gólt szerzett. Pályafutása korábbi szakaszában emlékezetes időszakot töltött el a Sevilla és a Barcelona együttesében, illetve egy szezont a Juventusnál is lehúzott.