Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar hosszasan egyeztetett klubjával

Neymar körül csakúgy izzik a levegő, nem telhet el úgy néhány óra, hogy ne hallanánk valami újat a PSG elvágyódó (?) brazil sztárjáról…

A Mundo Deportivo jelentése szerint Neymar visszatért Párizsba, és a katalán forrás kiemelte, hogy a brazil támadó több mint három órán keresztül egyeztetett a klub vezetőségével – vélhetően a játékos jövője lehetett a központi téma.

A 27 éves brazil klasszis a közelmúltban többször is hangot adott annak, hogy vissza akar térni korábbi együtteséhez, az FC Barcelonához, azonban a katalánok aligha tudják kifizetni a PSG által kért összeget egykori kedvencük visszaszerzésére, így bár Neymarnak “honvágya”, könnyen lehet, hogy hoppon fog maradni, és “kénytelen lesz” beérni Katalónia helyett a francia fővárossal.

Ennek ellenére a katalán sportlap kiemelte, hogy a Copa Américát sérülése miatt kihagyni kényszerülő Neymar bár egészségesnek vallotta magát,  valószínűleg nem lép pályára a francia gárda következő felkészülési mérkőzésén, illetve korántsem biztos, hogy elutazik a PSG-vel a közelgő ázsiai túrára.

Ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, hogy a Neymar-szappanopera következő epizódja vajon mit tartogat számunkra…