Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Dani Alves érkezne, de…

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, ugyanis egyes jól értesült források szerint Dani Alves és az Arsenal szinte mindenben megegyezett egymással. Úgy tudjuk, hogy a brazil védő már csak a fizetésének mértékéről hadakozik az „Ágyúsokkal”.

Értesüléseink szerint Dani Alves nem kevesebb, mint 200 ezer fontos heti fizetést szeretne kiharcolni magának, amivel az Arsenal egyik legjobban kereső játékosa lenne, még így megkopottan, 36 esztendősen is. Ugyan ha minden igaz, a sok nyári távozó miatt akár 400-500 ezer fontnyi heti fizetés is felszabadult már az Emirates-ben, egyelőre a nagy spórolásban nem igazán látszik enyhülni az angol klub.

Pedig valóban könnyű dolga lenne az „Ágyúsoknak”, ugyanis Alves klub nélkül tengődik, lévén nem hosszabbított szerződést a Paris Saint-Germainnel. Párizsban az volt a brazil jobb-bekk problémája, hogy már csak egy szezonra marasztalták, az ő kétéves kívánságával ellentétben.

Alves már korábban elárulta, hogy nem érhet véget úgy a pályafutása, hogy nem próbálhatja ki magát a világ legjobb bajnokságában, vagyis a Premier League-ben.