Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb igazolás küszöbén az AS Roma csapata – sajtóhír

Olaszország vezető sportforrásai egyaránt megerősítették, hogy már csak a hivatalos bejelentés hiányzik az AS Roma következő igazolásával kapcsolatban…

Az AS Roma a délelőtt folyamán hivatalos Twitter csatornáján jelentette be, hogy a több olasz élcsapat által figyelt Jordan Veretout a fővárosiakhoz érkezett a szerződtetése előtti kötelező orvosi vizsgálatokra.

A Sky Sport Italia információi szerint a 26 éves francia középpályás kölcsönvételéért az AS Roma 15+2 millió eurót fizethet a játékos tulajdonjogait birtokló Fiorentina együttesének, aki az elmúlt két idény alatt 75 mérkőzésen összesen 15 gólt szerzett a Violák színeiben, és az idei nyáron a Roma mellett korábban többek közt a Lazio és a Milan együttesével is hírbe hozták korábban.

Az egykori U21-es francia válogatott középpályás a firenzei éveket megelőzően a Nantes, a Saint-Étienne és az Aston Villa csapataiban szerepelt. Kétségkívül az AS Roma lehet az eddigi legkomolyabb állomás számára, még ha jelenleg a “Farkasok” újjáépülőben is vannak, Veretout számára ebben is komoly szerep juthat.

AS Roma – Transzfer térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe)
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (? – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió)