Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP BANK LIGA: Miskolcon javított az Újpest – eredmények

Az OTP Bank Liga második fordulójában sikerült kijavítania múltheti hibáját a liláknak, a Mezőkövesd behúzta a második találkozóját is, ezzel jelen állás szerint vezeti a bajnokságot.


OTP Bank Liga, 2. forduló

Kaposvár – Mezőkövesd 1-2 (1-2)
Gólszerzők: Nagy K. (12′) ill. Nagy D. (14′), Cseri T. (30′)

A vezetést a hazaiak szerezték meg, Nagy Krisztián találatával, de a borsodi csapat azonnal egyenlített névrokona, Nagy Dániel révén.
Nem sokkal később pedig Cseri Tamás talált be, ezzel eldöntve a három pont sorsát. A Mezőkövesd végig uralta a találkozót, így megérdemelten győzött. A Kaposvár két forduló után 0 ponttal áll, míg a vendégek 6 pontot gyűjtve jelenleg vezetik a tabellát.

Diósgyőr – Újpest 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Tajti M. (36′) ill. Zsótér D. (14′), Nwobodo (48′)

A Diósgyőr a második győzelmére hajtott, míg az Újpest a múltheti vereségét szerette volna kijavítani. A vezetést a lilák szerezték meg Zsótér révén, azonban a Barcelonát is megjárt Tajti egyenlíteni tudott még az első játékrészben. A második félidőt azonnal góllal kezdte a vendég csapat, Nwobodo újra megszerzi együttesének a vezetését. A nigériai játékos gólja pedig nem csak a vezetést, hanem a győzelmet is jelentette a pesti együttes számára, ezzel kijavítják múltheti kudarcukat.

A Zalaegerszeg – Ferencváros találkozót elhalasztották, a zöld-fehérek Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágója miatt.