Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: (Megint) tárgyalnak a Reallal Neymarról? – Sajtóhír

Spanyol és francia források egybehangzóan állítják, hogy a két klub a háttérben egyeztetéseket folytat a brazil klasszis esetleges klubváltását illetően.

(Kép: marca.com)

Mint ismert, a brazil klasszis kapcsán mindig is képben voltak a blancók, akik úgy tűnik, egyedüli érdeklődők maradtak Neymar nyári átigazolását illetően.

A madridi sportsajtóban (lásd. As vagy Marca) szombatra virradóan rendre megtalálni azt a hírt, mely szerint a PSG és a Real közvetlen kapcsolatban állhat egymással, és a háttérben zajlanak az egyeztetések a két klub között.

Eközben a párizsi források arról számolnak be, hogy a Barca kiszállt az érdeklődök köréből, és franciák a Reallal tartják a kapcsolatot. Arról is szól a fáma, hogy a PSG vezetősége szerint a Barca nem játszott sosem nyílt lapokkal, és a feszültségkeltésben jeleskedett, ellenben a Reallal.

Az As itt említi meg, hogy a párizsiak mellett Neymar sem zárkózott el sosem egy esetleges madridi szerződéstől, erre bizonyíték az, hogy negatív kommentet a Real kapcsán mostanság nem igen lehetett tőle hallani. Az As azt is megjegyzi, hogy Neymar képviselői, élükön az édesapjával a héten találkozhattak a Real Madriddal, így továbbra sem zárható ki a brazil Madridba történő szerződése – Sőt, az As internetes kiadásán található egyik cikk záró gondolata alapján “talán még sohasem álltak ennyire nyitva azok a madridi ajtók Neymar előtt.”