Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Még jobbak lehetünk!”

Abszolút sikerként könyvelheti el előszezonját a nyáron alaposan átalakuló Atlético Madrid. Miután a”matracosok” a Juventus elleni sikerrel 100%-os mérleggel zárták a felkészülést, Diego Simeone is elégedettnek tűnt.

(Kép: intothecalderon.com)

A Real Madrid kiütésével, majd zárásként a Juve legyőzésével igazán emlékezetesre sikeredett az átalakulóban lévő Atlético Madrid nyári felkészülése. Diego Simeone mester elégedettnek is tűnt csapatával. “Az új játékosok napról-napra jobban beilleszkednek. Ma már játszhatott Arias, Gimenez és Partey is, amivel érezhetően fokozódott az egészséges versenyhelyzet. Akik itt vannak, mindannyian elkötelezettek a klub iránt, és segíteni akarják a csapatot. Van még miben fejlődnünk, de az első félidőben kíméletlenek voltunk a Juventus ellen.” – Összegzett röviden Simeone az olasz sztárcsapat legyőzését követően, akihez hasonlóan játékosai is bizakodóak az új idény előtt.

“Ez a mai nagyon kemény meccs volt. Jó állapotban érezzük magunkat, de tudjuk, hogy fejlődnünk kell még. Izgatott vagyok az előttünk álló kihívások miatt. Azt már tudjuk, hogy milyen úton kell továbbhaladnunk: a kemény munka és a csapatszellem lesz a döntő. ” – Ezeket már José Maria Gimenez mondta a lefújást követően az Atlético honlapjának, ahol Marcos Llorente is nyilatkozott.

“Minden meccset meg akarunk nyeri! Ez sikerült az előszezon során, és most már alig várjuk, hogy elkezdődjön a bajnokság!” – Így a Real Madridtól szerződtetett spanyol középpályás.

Az Atlético egy hét múlva, vasárnap (aug. 18-án) kezdi meg La Liga-kampányát, a Getafe ellen, a Wanda Metropolitanóban.