Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: “Az különböztet meg Messitől, hogy én két klubbal is nyertem BL-t”

Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája legeredményesebb játékosa a sorozatban szerzett gólok számában, emellett a megnyert címek tekintetében is előkelő helyen szerepel, ráadásul nem csak egy klubbal volt képes elhódítani a trófeát. Legutóbbi interjújában ezt hozta fel példának arra kérdésre, hogy mi különbözteti őt meg nagy riválisától, Lionel Messitől. 

Forrás: AS

Cristiano Ronaldo jelenleg öt BL-címmel büszkélkedhet, ebből négyet a Real Madriddal, egyet pedig a Manchester Uniteddel nyert el. Ennyi trófeát eddig csak tíz játékos ért el, és egyetlen futballista volt, aki hat címet is elhódított: Paco Gente mind a hatot a Real Madrid játékosaként szerezte.

A portugál a DAZN sportoldalnak adott interjút, amelyben felmerült a Barcelona sztárja, Lionel Messi is. Az argentinnek sincs oka egyébként szégyenkezni, hiszen négy BL-trófeát hódított el eddig, azonban mindet a Barcelonával, ami Cristiano Ronaldo szerint a különbséget jelenti közöttük.

“Messi egy fantasztikus játékos, és nem csak az Aranylabdák száma miatt, hanem azért, mert évek óta csúcsteljesítményt nyújt a csapatával, ahogy én is. A különbség kettőnk között, hogy én több klubban is játszottam, és két csapattal is nyertem Bajnokok Ligáját.”

Ronaldo jelenleg vezeti a BL örökös góllövőlistáját 126 góllal, de nem csak emiatt, hanem az elnyert címek száma miatt is úgy érzi, hogy különleges kapcsolatot ápol a sorozattal.