Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Arsenal-játékost igazolt a Lyon! – hivatalos

A Sylvinho vezette Olympique Lyon hivatalos közleményén keresztül tudatta, hogy szerződtette az Angers fiatal középpályását, Jeff Reine-Adelaide-et…

Az Olympique Lyonban folytatja karrierjét a 21 esztendős Jeff Reine-Adelaide, aki korábban megfordult az Arsenal színeiben is. A Lyon 25+5 millió euró ellenében igazolta le az Angers-tól, illetve az esetleges értékesítése esetén az eladási ár 15%-a szintén Adelaide egykori csapatát fogja illetni. Az OL öt esztendőre szóló szerződést kötött a fiatal labdarúgóval. 

Jeff Reina-Adelaide 2015 nyarán került az Arsenal kötelékébe. Elsődlegesen inkább az ‘ágyúsok’ utánpótlásában, valamint tartalék együttesében szerepelt, de 8 tétmérkőzésen a felnőttek között is lehetőséghez jutott. Innen került először kölcsönbe az Angers-hoz, majd a francia csapat a kölcsönszerződés lejárta után végleg megvásárolta az angol gárdától. A 2018/2019-es idényben egyértelműen az Angers alapemberének számított, az aktuális szezont pedig jól kezdte, hiszen a Bordeaux elleni bajnokin gólt és gólpasszt is jegyzett…

Olympique Lyon – Transzferkép 

Érkezők: Sylvinho (edző – legutóbb brazil válogatott), Thiago Mendes (Lille – 25 millió) Jean Lucas (Flamengo – 8 millió),  Boubacar Fofana (Ajaccio – ingyen), Joachim Andersen (Sampdoria – 24 millió), Jeff Reine-Adelaide (Angers – 25+5 millió).
Távozók: Bruno Genesio (edző – ?), Tanguy Ndombele (Tottenham – 60 millió) Ferland Mendy (Real Madrid – 48 millió), Nabil Fekir (Real Betis – 19, 75 millió).