Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb nagy dobásra készül a Real Madrid – sajtóhír

Angol sajtóinformációk szerint miután továbbra sem volt képes megállapodni aktuális csapatával a hosszabbításról, a Tottenham sztárjáért ismét akcióba léphet a Real Madrid alakulata…

A The Sun beszámolója szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Real Madrid együttese még egy újabb nagy fogással erősítené meg játékoskeretét a nyári átigazolási időszak hajrájában, ugyanis a “blancók” hajlandóak lennének akár 60 millió fontot is kicsengetni a Tottenham jövő nyáron lejáró szerződésű játékosa, Christian Eriksen szolgálataiért.

A közelmúltban az angol sajtó arról számolt be, hogy a Spurs hiába próbálta meg heti 200 ezer fontos fizetéssel maradásra bírni dán játékmesterét, Eriksen mindenképpen máshol képzeli el magát a jövőben, egybehangzó vélemények szerint a Premier League-en kívül. A legtöbb helyen a “királyi gárda” érdeklődése mellett az Atlético Madrid és a Juventus merült fel következő lehetséges klubjaként.

Amennyiben a Real valóban még most kifizetne érte ennyit, akkor a Spurs vélhetően komolyan fontolóra fogja venni az ajánlatot, hiszen jövő nyáron a 27 éves kiválóság ingyen hagyhatja el a csapatot, ami mindenképpen luxus lenne.

Eriksen 2013 óta minden sorozatot figyelembe véve 277 mérkőzésen 66 gólt szerzett a Tottenham szerelésében.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 30 millió), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Raúl de Tomás (Benfica – 20 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Real Sociedad – kölcsönbe), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe), Luca Zidane (Racing Santander – kölcsönbe), Andrij Lunin (Real Valladolid – kölcsönbe).

Tottenham – Transzfer térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió), Ryan Sessegnon (Fulham – 25 millió), Giovani Lo Celso (Real Betis – kölcsön)
Távozók:  Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió), Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen).