Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Lampard szerint hosszú út elején állnak!

A csapata újabb kellemetlen bajnoki eredménye után a Chelsea menedzsere, Frank Lamaprd némiképp dacosnak tűnt a Leicester City elleni meccset követő sajtótájékoztatóján.

(Kép: as.com)

Mint ismert, a “londoni kékek” az olykor biztató játék ellenére nagy verést kaptak az Old Traffordon a bajnoki rajton; majd hiába voltak méltó partnerei a Liverpoolnak, elveszítették az Európai Szuperkupát; nem bírtak odahaza az egyébként masszívnak tűnő Leicesterrel sem.

Lampard szerint az eredmények ellenére nincs ok semmiféle pánikra. “Hagytuk visszajönni a Leicestert a mérkőzésbe. A második félidő miatt pont ezért egyáltalán nem lehetünk boldogok.” – Kezdte gondolatmenetét Lampard.

“Nem voltunk elég nyugodtak a labdával, ennek ellenére a találkozó nagy részével ezúttal is elégedettek lehetünk. Szükség van egy csapat igazi karakterére ahhoz, hogy lezárjon ilyen mérkőzéseket. A Liverpool ellen láttam ezt a karaktert, most azonban nem.” – Folytatta a klublegenda, aki egyébként az első Chelsea-tréner Rafa Benítez 2012/13-as regnálása óta, akivel a csapat nem nyert az első 3 tétmeccsén.

“Nem voltak illúzióim amikor ide jöttem. Tudtam, hogy lesznek nehéz pillanatok. Időbe telik eljutni oda, ahová szeretnénk. Egy hosszú út elején járunk. Dolgoznunk kell tovább, még keményebben azért, hogy fejlődjünk.” – Tette még hozzá Lampard, megjegyezve azt is, hogy azért mindig vannak pozitívumok, így például örül a fiatal Mason Mount jó játékának, és első PL-góljának.

A Chelsea legközelebb a Norwich otthonában játszik (szombat 13.30) – Az sem ígérkezik feltétlenül könnyű túrának.