Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kínál a PSG a karmesterének – sajtóhír

Marquinhos hosszabbítása mellett egy másik meghatározó játékosát szeretné további évekre magához kötni a francia bajnok Paris Saint-Germain alakulata…

Az olasz Calciomercato információi szerint a PSG csapata új szerződést szeretne kötni meghatározó középpályásával, Marco Verrattival, aki már így is hét éve erősíti a francia fővárosi egyesületet.

A 26 éves olasz középpályás 2012-ben szülővárosa csapatából, az akkor másodosztályú Pescarától szerződött a francia sztárcsapathoz, amely akkoriban még korántsem volt ennyire kiemelkedő klub Franciaországban, mint amennyire napjainkban annak számít. Verratti az évek során már közel 300 tétmérkőzést játszott a Saint-Germain színeiben, s 2022-ig szóló aktuális megállapodását további két esztendővel toldanák meg.

Az átigazolási hírekkel foglalkozó portál ráadásul úgy tudja, hogy az új kontraktus tervezete szerint Verratti mostani, évi 7 millió eurós gázsiját nagyjából 12 millára emelnék fel.

A mindössze 165 centis irányítóról nyílt titok, hogy nem veti meg a káros szenvedélyeket és aktív résztvevője az éjszakai életnek, a szakértők úgy tartják, hogy ha sokkal komolyabban venné a labdarúgást, akkor tehetsége alapján könnyen Lionel Messi-, vagy Cristiano Ronaldo-szintű klasszis is lehetne/lehetett volna (?) belőle…

Verratti a PSG-ben nyújtott vezető szerepe mellett 34-szeres olasz válogatottnak mondhatja magát, és Roberto Mancini megfiatalított keretében is számítanak rá.