Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi újra edzésbe állt

A Barcelona csapata hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a vasárnapi napon Lionel Messi újra teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattársaival együtt sérülését követően…

Lionel Messi az idei szezonban tétmérkőzésen még nem játszhatott, mert a szezonnyitó előtti héten egy makacs combsérülést szenvedett, amely az elmúlt hetekben távol tartotta őt a futballpályától. Azonban a sérülés úgy látszik, már a múlté, az ötszörös Aranylabdás klasszis a minap már újra együtt edzhetett csapattársaival, és biztosra vehető, hogy a Barcelona keddi BL-meccskeretében is helyet fog kapni.

A 32 esztendős argentin zseni várhatóan el fog utazni a csapattal a Borussia Dortmund elleni mérkőzésre, de biztonsági okokból egyelőre nem valószínű a szereplése, ám a hétvégén esedékes spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen alighanem ismét a pályán láthatjuk őt.

A katalán klub megerősítette, hogy Ousmane Dembélé is újra tréningezett izomsérülését követően, de a fiatal, szertelen francia csillag játéka a közeljövőben még nem várható.