Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rebrov: “az összes csatárt lecseréltem volna”

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, a bajnoki címvédő Ferencváros csapata minimális különbségű győzelmet aratott szombat este az Újpest elleni derbin a magyar bajnokság legutóbbi fordulójában…

A Ferencváros 1-0-s győzelme ellenére a zöld-fehérek ukrán szakvezető, Szerhij Rebrov egyáltalán nem volt elégedett az Újpest elleni rangadón mutatott játékkal:

“Tudjuk, hogy ez a mérkőzés sokat jelent a szurkolóknak, fontos három pontot gyűjtöttünk. Nem vagyok elégedett a támadójátékunkkal, a játékosaim valószínűleg nagyon a végeredményre koncentráltak, szerették volna megnyerni ezt a meccset. Támadójátékban javulnunk kell, ha tehettem volna, valamennyi csatárunkat lecseréltem volna szombat este. Néhány játékosom nem 100 százalékos állapotban tért vissza a válogatott szünetről, ráadásul az Újpest elleni meccs előtt kiesett három védőnk, így olyan védősorral kellett játszanunk, amelyet korábban nem próbáltunk. Nem voltam boldog a padon, amikor a szurkolók fütyültek a második játékrészben, tudom, hogy javítanunk kell bizonyos dolgokon.”

Újabb sikerével a Fradi három pontra megközelítette a második helyen az éllovas MOL Fehérvár gárdáját, melynél ráadásul egyel kevesebb mérkőzést is játszottak.