Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid vinné az Arsenal sztárját – sajtóhír

A több sebből vérző és menedzserváltáson átesett Arsenal csapatát belátható időn belül meghatározó támadója készül elhagyni a legtöbb nemzetközi lapértesülés szerint…

Az El Desmarque információi szerint a Real Madrid csapata visszautasíthatatlan ajánlatot készül tenni az Arsenal elvágyódó gólzsákjáért, így Pierre-Emerick Aubameyang akár már januárban a “királyi gárdánál” köthet ki.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a gaboni csatár az azóta már menesztett Unai Emery távozása esetén mindenképpen távozni szeretne az “Ágyúsoktól”, azonban a legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint a Sevilla egykori mesterének kirúgása ellenére is elvágyódik Londonból.

Aubameyang két évvel ezelőtt, akkor klubrekordot jelentő, 56 millió font ellenében szerződött az Arsenalhoz a Borussia Dortmund csapatából, azóta pedig 82 mérkőzés alatt 51 gólt szerzett a csapat színeiben. A játékos azonban továbbra is nagyon messze van attól, hogy meghosszabbítsa a 2021 nyarán lejáró szerződését a klubnál, az Arsenal pedig készen állhat az eladására.