Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paul Pogba komoly elhatározásra jutott

A szeptember óta bokasérüléssel bajlódó és a Manchester United csapatától elvágyódó világbajnok középpályás fontos döntést hozott meg a karrierjében…

A francia Le10Sport szerint Paul Pogba eldöntötte, hogy nem műtteti meg a sérült bokáját, mellyel immár hónapok óta bajlódik, mert ebben az esetben a hosszú rehabilitáció miatt minden bizonnyal ki kéne hagyni a jövő nyári Európa-bajnokságot, melyen azonban mindenképpen ott szeretne lenni.

A 26 éves középpályás bízik benne, hogy mielőbb visszatérhet a pályára, mert a jelenlegi állapotában, hogy hónapok óta nem játszik, szintén nehéz lenne a válogatott közelébe kerülnie az Eb-n. Noha Pogba karrierje egyelőre kétségekkel teli, a Manchester United állítólag már le is mondott róla.

Pogba és a MU számára is alighanem a kenyértörés végbemenetele lenne a legjobb megoldást, mert immár hónapok óta mindkét fél csak várakozó állásponton van: a csapat nem tudja játszani a játékost, az pedig nyilván a középpályásnak sem jó a közelegő Eb-t megelőzően, hogy abszolút nincs játékban.

Mindenesetre műtét nem lesz, Pogba egy lépéssel közelebb a pályára való mielőbbi visszatéréshez, már “csak” az a kérdés, hogy mindezt melyik klub szerelésében fogja megtenni…