Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hihetetlen! Fegyveres támadás érte az egykori szerb kiválóságot!

Több nemzetközi oldal is megerősítette azt a hihetetlen hírt, mely szerint Athén külvárosában fegyveresek megtámadták a topcsapatokat is megjárt, egykori szerb válogatott labdarúgót…

A 46 esztendős egykori szerb válogatott játékosra, Darko Kovacsevicsre a minap Athén külvárosában, Glifádában nyitottak tüzet, és csak a lélekjelenlétén múlt, hogy megúszta kisebb sérülésekkel.

A beszámolók szerint az 58-szoros szerb válogatott támadót a háza előtt érte a támadás, és egy autóból kiszállva nyitottak rá tüzet. A tettesek a támadást követően felgyújtották az általuk használt járművet, amit hétszáz méterrel az incidens helyszínétől találtak meg, az elkövetőket azonban egyelőre keresik.

“Láttam egy férfit, aki kiszállt a kocsiból, és pisztollyal a kezében felém jött. Ösztönösen elvetődtem, amikor rám lőtt” – fogalmazott Kovacsevics, miután elhagyhatta a kórházat, ahová kisebb csukló és térdsérülések miatt került.

Kovacsevics aktív pályafutása során többek közt a Juventus, a Lazio, a Real Sociedad és az Olympiakosz csapataiban szerepelt, és részt vett az 1998-as és a 2002-es világbajnokságon is.