Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hernán Crespo ismét munkába áll – HIVATALOS

Az elmúlt néhány évtized argentin labdarúgásának egykori meghatározó támadójának edzői karrierje egyelőre nehézkesen akar kibontakozni, de hétfőtől új kihívással nézhet szembe…

Az argentin bajnokságban (Superliga) szereplő Defensa y Justicia gárdájának szakmai irányítását a hétfői naptól Hernán Crespo veszi át a korábbi vezetőedző, Mariano Soso távozását követően, míg a vasárnap esedékes, aktuális bajnoki mérkőzésen egy megbízott tréner fogja dirigálni a csapatot.

Az aktív pályafutása során többek közt a Parma, a Lazio, az Inter, a Milan és a Chelsea csapatait is megjárt egykori klasszis csatár a 2018-2019-es idény egyik szakaszában a mezőny második feléhez tartozó Banfield gárdáját irányította hazája bajnokságában.

A 44 éves szakember által most átvett Defensa tavaly hatalmas meglepetésre második helyen végzett, és az utolsó fordulóig volt esélye akár a bajnoki cím megszerzésére is, az akkori sikeredző, Sebastián Beccacece azonban nyáron elhagyta a csapatot, nélküle pedig jelentősen visszaestek. 16 forduló után a Defensa a 24 csapatos mezőny 16. pozícióját foglalja el.

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!