Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solksjaer beszélt az átigazolásokról

Az átigazolási szezon megkezdése óta, az egyik legtöbbet emlegetett név a “piacon” a Manchester United, ennek ellenére a “befelé” történő mozgás az Old Traffordon egyelőre elég csendes.

Ráadásul a “Vörös Ördögök” lassan kifutnak az időből, ugyanis a pénteki napon lezárul a téli átigazolási időszak.

Nevek folyamatosan “repkednek” Ole Gunnar Solskjaer csapata körül, ám az erősítés (egyelőre) teljesen elmaradt. Erről az időszakról és az okairól beszélt a norvég edző:

“Semmilyen új információt nem tudok megosztani ezzel kapcsolatban. Nem tudok mondani újat. Egyelőre az én gondolataim csakis a következő mérkőzésre koncentrálódnak.”

“Jelenleg megvannak a megfelelő játékosaink, akikkel azon dolgozunk, hogy újra a jó formában lendüljünk.”

“Nehéz ebben az átigazolási időszakban jó üzletet kötni. Megmondom őszintén nem is nagyon emlékszem nagyon sikeres igazolásokra ezen időszakokból.”

“Hirtelen, csak Henrikh (Mkhitaryan), Nemanja (Matic) és Patrice (Evra) jut eszembe. Nehéz, igazán nehéz, mivel ilyenkor a klubok nem akarják elveszíteni a legjobb játékosaikat.”

Legfrissebb hírek szerint jelen pillanatban Islam Slimani a Monaco (Leicester City) csatára áll a legközelebb ahhoz, hogy csatlakozzon Solskjaer csapatához. A nyár óta a United radarján lévő Bruno Fernandesért pedig továbbra is tárgyalásban állnak a Sporting csapatával, ám még mindig nincs megegyezés.