Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Robbennek lejár a szerződése – Már meg van a terv

A világbajnoki ezüst-, és bronzérmes Arjen Robben hosszú éve óta számít az FC Bayern München egyik legfontosabb nyerőemberének. És bár rájellemző sérülékenysége miatt idén alig lépett még pályára, bizony komoly elképelései vannak a holland szélsőnek, a jövőjével kapcsolatban.

robbensérülés001

A korábban a Chelsea-t és a Real Madridot is megjáró Robben 2009 óta erősíti a Bayernt, de januárban már a 33 életévét tölti be, és ugyan elszántsága és harcossága a régi, bizony sebessége már megkopott. Ennek ellenére, ha éppen nem kínozza valamilyen sérülés, akkor mindig számítottak rá eddig a „Bőrnadrágosok” aktuális edzői. Carlo Ancelotti irányítása alatt azonban eddig csak perceket kapott egy-egy bajnoki és Bajnokok Ligája fellépésen.

Robben szerződése a mostani szezon végén jár, és a klub szándékai egyelőre bizonytalanok. Viszont a játékos apja (aki egyben a képviselője is), Hans Robben a Kickernek elismerte, hogy fia nagyon szereti a csapatot, és a maradást tervezi:
„Arjen reméli, hogy maradhat. De tisztában van azzal, hogy mind a két félnek akarnia kell, hogy aláírhassa az új szerződést.” – nyilatkozta a papa.

Balogh József