Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valencia: Prandelli szerint a három pont önbizalmat kell hogy adjon csapatának!

Elégedetten értékelte a Valencia nemrégiben kinevezett olasz szakvezetője, Cesare Prandelli csapata Sporting Gijon elleni győzelmét.

(Kép: marca.com)

Mint ismert a Valencia ismét feljebb kúszott a táblázaton, miután Mario Suárez duplájának köszönhetően legyőzte idegenben a Sporting Gijon együttesét. A denevérek kispadján győzelemmel mutatkozott be Cesare Prandelli, aki a találkozó után elégedetten summázta csapata teljesítményét.

“Úgy gondolom a kellő intenzitással játszottunk, egy hazai környezetben rendre kellemetlenül futballozó ellenféllel szemben. Tetszett a játékosaim hozzáállása, különösen a második félidőben, amikor bátrabban mentünk előre. Összességében elégedett vagyok az első meccs után, de természetesen sok munka vár még ránk! Elsősorban arra koncentrálunk most, hogy minél előbb kialakítsuk a csapat identitását, csapatként kell elsősorban fejlődnünk!” – Így Prandelli, aki elmondta, hogy ez a győzelem meg kell hogy erősítse játékosai hitét abban, hogy jó úton indultak el. Az olasz mester szerint egy formálódó csapatnak az ilyen győzelmek adnak lökést és önbizalmat – Nehéz lenne ezzel vitatkozni…

Nagy Ákos