Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Özil: “Ramos a legjobb barátom a fociban!”

Az Arsenal játékosa, Mesut Özil bevallotta, hogy még mindig nagyon jóban vannak Sergio Ramosszal, akivel együtt játszottak a Real Madridban. 

ramos_y_ozil

Forrás: bongdaplus.vn

Özil nagyon könnyen beilleszkedett az Arsenalba érkezésekor, de még mindig szívesen gondol vissza a Real Madridnál töltött évekre. A német válogatott játékos továbbra is jóban van régi csapattársaival, különösen Ramosszal, akit a legjobb barátjának is tekint.

“Szerettem a Real Madridnál játszani, és nagyon jó kapcsolatokat alakítottam ki. Sergio Ramos például a legjobb barátom, akivel nagyon sokat beszélgetek még most is. Számomra ő a világ legjobb védője. Remek srác, remek személyiséggel és nagyszerű hanggal.”

Özil nem csak Ramosszal, de Cristiano Ronaldóval is jó kapcsolatot ápolt. Ő róla sem felejtkezett el az interjúban, és megragadta az alkalmat , hogy dicsérje a portugált:

“Nem láttam még hozzá hasonló játékost. Minden edzésre elsőként érkezett és majd utolsóként távozott. Rendkívül profi. Mindig harcra kész, legyen akár szó felkészülésről vagy tétmérkőzésről. Élveztem a közös játékot, neki köszönhetően én is jobb focistává váltam. Persze tőlem is sok segítséget, főleg gólpasszt kapott. Nagyon jó srác és remek barát. A történelem és a világ egyik legjobb futballistája.”

Szigeti Andrea