Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

2022-ig hosszabbított a City kiszemeltje

A Manchester City kiszemeltje hosszútávon Németországban képzeli el a jövőjét, így 2022-ig hosszabbította meg szerződését jelenlegi klubjával. Ennek fényében kizárt, hogy a nyáron megszerezze őt Guardiola együttese.

hd-benjamin-henrichs-bayer-leverkusen_1qezaudxjppde1ws0c2ld59kwy

A Bayer Leverkusen jobb hátvédjét hírbe hozták a Manchester City-vel. A pletykákat gyorsan rövidre zárta a védő, mivel 2022-ig hosszabbította meg jelenlegi szerződését.  Benjamin Henrichs a nyáron így biztosan nem fog csatlakozni Guardiola együtteséhez.

Ali Bulut, a fiatal német válogatott játékos ügynöke februárban találkozott a Manchester City képviseletével. Arról tárgyaltak, hogy a nyáron a fiatal német tehetség klubot vált, és Angliában fog szerencsét próbálni.

Végül a váltás nem valósult meg. Henrichs pedig úgy tűnik, hogy boldog a BayArenában, mivel még újabb öt évet biztosan itt fog futballozni. Már a fiatal éveit is jelenlegi klubjában töltötte el. 2015-ben került fel a felnőtt csapatba. A klubja mellett a válogatottban is lépked felfelé az utánpótlás válogatottakon keresztül a nagyválogatottba. 2016-tól erősíti a német U21-es csapatot.

kép: performgroup.com

Nagy Gábor