Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: a klub nagyon közel van az Inter szélsőjének megszerzéséhez! – sajtóhír

Az angol élvonalbeli Manchester United megnyerte az idei Európa-ligát, ezzel pedig kvalifikálta magát a jövő évi Bajnokok Ligájába. Ennek fényében mindenki arra számít, hogy a “vörös ördögök” rendkívül aktívak lesznek a nyári átigazolási időszak során, hogy keretüket felkészítsék a több frontos terhelésre. Most ezt bizonyító hír kapott szárnyra!

Ivan Perisic of FC Internazionale looks on during the SerieIvan Perisic (fotó: metro.co.uk)

A hírek szerint José Mourinho, a Manchester United menedzsere mindenképpen megerősítené a csapat támadószekcióját, mert elégedetlen a kevés góllal, melyet a szezon során berámolt együttese. A bajnokságban mindössze 54 gólt sikerült szerezniük a Special One fiainak, ilyen mutatóval pedig nem lehet Premier League-t nyerni (ugyanis ez a cél a vörös-fehéreknél). Tudja ezt a portugál, és tesz is érte, hogy e téren javuljon az MU.

A Sky Sports értesülései szerint már meg is kezdték a hadjáratot az angolok, és állítólag egészen Olaszországig mennének egyik célpontjukért. Ő pedig nem más, mint az Internazionale horvát szélsője, Ivan Perisic. A Sky szerint mind a játékos, mind az Inter hajlana a transzferre, persze a kék-feketék megfelelő összeget várnak a 28 éves válogatott futballistáért cserébe. Már csak azért is megkérnék Perisic árát, mert szerződése 2020-ig köti a Nerazzurrihoz, tehát a milánói klub egyáltalán nincs kényszerben az ő eladását illetően.

A Sky arról ír, hogy a United képviselői már meg is kezdték a tárgyalásokat az Interrel Perisic megszerzésének ügyében. A horvát labdarúgó egyébként minden sorozatot figyelme véve 41 mérkőzésen 10-10 gólt és asszisztot jegyez a 2016-2017-es szezonból, piaci értékét pedig 25 millió euróra becsüli a transfermarkt. A hírek szerint 36 millió font körüli összegért válthat klubot a szélső, amennyiben megköttetik az üzlet.