Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Óriásit küzdve maradt bent a ligaújonc, nyolc gólos Toro meccs

Vasárnap estére egy nagyon nagy kérdőjele volt csak a Serie A-na. Mégpedig az, hogy ki lesz harmadik gárda, aki kiesik az élvonalból a Palermo és a Pescara mellett. Erre “címre” két csapat is jelölt volt. Egyfelől az Empoli, másfelől a Crotone. Az utóbbinak mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy meglegyen az esélye az első osztályban való szerepléshez. Emellett pedig a Torino is pályára lépett és a Fiorentina is.

falcinelli.crotone.esulta.gol.lazio.2016.17.750x450

Crotone – Lazio 3:1 (2:1)
Gólszerzők: Nalini (14., Nalini 60.), Falcinelli (22.) ill. Immobile (26.)

Valami egészen elképesztőt hajtott végre a Crotone. Olyan elánnal futballoztak, hogy az ember már azon vette észre magát, hogy nekik szurkol. Tettek is ezért, hiszen már az első félidőben vezettek és nem is engedték ki a kezük közül a dolgokat. Igaz ehhez kellett egy kiállítás a vendégek részéről. Mindenesetre teljesen megérdemelten nyertek és maradtak bent, hiszen az Empoli kikapott a Palermo ellenében. Gratuláció nekik.

Torino – Sassuolo 5:3 (3:2)
Gólszerzők: Boye (6.), Baselli (22.), De Silvestri (47.), Falque (57.), Belotti (79.) ill. Defrel (14., 40., 82.)

Nem akármilyen gálameccset vívott egymással a Toro és a Sassuolo. Igazából volt itt minden csak piros lap nem. Alapvetően a “bikák” végig a kezükben tartották Berardiékat. Egyedül az első félidő végén volt egy kis esély arra, hogy a vendégek megállítsák a Torot, de végül Mihajlovic csapata ellenállhatatlan támadójátékot mutatott be. Viszont nem lehet elmenne a Sassuolo támadójának, Defrelnek a mesterhármasa mellett. Szép teljesítmény.

Fiorentina – Pescara 2:2 (0:1)
Gólszerzők: Saponara (66.), Vecino (85.) ill. Caprari (15.), Behabeck (65.)

Ebben a mérkőzésben összefoglalta a Fiorentina az egész szezonját. Borzalmasan kezdtek, hiszen amellett, hogy hátrányba kerültek elég korán, még a fiatal támadót, Chiesát is kinyomta a spori. Aztán jöhetett a kapkodás. Bár néhol egészen látványosan játszott a gárda, de csak megsínylették a kezdést több mint egy órát játszottak emberhátrányban ez azért rendese megviselte őket, de még így is sikerült kihozni a döntetlent. Sousa talán szebben is távozhatott volna.

Szerző: Borbély Szabolcs